Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Να είσαι μοναχικός τύπος το καλοκαίρι?

Η νέα τάση πραγμάτων επιβάλλει σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου να μην είσαι δεσμευμένη γιατί ακόμα και όταν είσαι, δεν είσαι παραγωγική. Προσπαθείς να ξεμπροστιάσεις κανένα τυχόν σκάνδαλο ή μετράς την ευτυχία σου ανα τρίμηνο. Η έναρξη του νέου τριμήνου γίνεται όταν ξεκινά και μια νέα εποχή, άνοιξη, καλοκαίρι κλπ.

Το καλοκαίρι η μοναξιά ισούται με θάλασσα άπεραντης γαλάζιας δυστυχίας.'Οσο τα ζευγάρια παρατηρούν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, εσύ -η αδέσμευτη καριερίστρια της καλοκαιρινής σεζόν- με υποβρύχιο ''βυθίζεσαι αργά στην άβυσσο της παρατημένης σου ύπαρξης, στην πιο μοναχική στενοχώρια.'' Οι καφετέριες γεμίζουν με δεσμευμένες τύπισσες γεμάτες παράπονα.

Eίναι επίσης πολύ γυναικεία η σκέψη ότι μόνη το καλοκαίρι υποφέρεις διπλά, γιατί το θέμα ''χωρισμός'' δεν υπάρχει σε κάνενα γυναικείο περιοδικό, ούτε υπάρχει οδηγός για το πως θα το ξεπεράσεις... Μπες στη θέση όσων είχαν σχέση το καλοκαίρι που μόλις πέρασε και έμεναν στα κρύα του λουτρού, κάτι ρομαντικά Σάββατα, για να δουν οι σύντροφοί τους Μουντιάλ,κι εκείνες αναγκαστικά ''διδάσκονταν'' τι είναι το ''offside'' , όχι επειδή πραγματικά τις ενδιέφερε αλλά ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή της ''αγαπούλας'' τους. Σκέψου μετά όλα αυτά τα νεύρα όταν έχανε η ομάδα...
Στη θέση τους θα όφειλες σαν καλή σύντροφος να συμπαρασταθείς. Εσύ όμως βγήκες, ξέσκασες, κραιπάλιασες. Γι' αυτό ,όταν έρχεται ο χειμώνας, έχεις φορτίσει τις μπαταρίες σου και είσαι έτοιμη να αγαπήσεις. Αγαλλιάζει η ψυχή σου που ξέρεις ότι ετοιμάζεσαι για νέα ζωή και περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου